6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András. u. 49.

Magunkról

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

A LAUMAS Elettronica 1984 óta működik az ipari méréstechnikában és a csomagolásban. Az ügyfelek igényeinek gondos elemzésével és egy kifinomult belső kutató laboratórium jelenlétével a LAUMAS Elettronica megbízható precíziós termékeket gyárt, amelyek kiváló minőség / ár arányt képviselnek, a tanúsítványok a vonatkozó iparági szabványoknak való megfelelést garantálják nemzetközi szinten is.

A fejlett informatikai rendszer lehetővé teszi az összes gyártási folyamat hatékony kezelését és célzott műszaki segítségnyújtási szolgáltatást.

Vállalati irányelveink:

  • A figyelem a termékek és a gyártási folyamatok folyamatos innovációjára összpontosít.
  • Folyamatos kutatás és fejlesztés egy EMC (elektromágneses összeférhetőség) teszt laboratóriumban, a technológiailag fejlett termékek tervezéséhez.
  • Tanácsadás és értékesítés előtti segítségnyújtás, igényelemzés és a legmegfelelőbb termékek kiválasztása az ügyfél igényeinek kielégítésére.
  • Pontos és megbízható termékek gyártása a legjobb minőség / ár arány elérése érdekében.
  • Az áruk készen állnak, hogy a rendeléseket rendkívül gyorsan megküldjék.
  • A tevékenységek és a gyártási folyamatok magas szintű automatizálása, a megrendelések gyors és hatékony kezelése, a különböző folyamatok, a szállítmányok pontos nyomon követhetősége.
  • A LAUMAS Elettronica méréstechnikai termékek széles körű megismertetése időszakos kiadványok és termékkatalógusok küldésével.
  • A meglévő termékpaletta folyamatos frissítése és fejlesztése a technológiai fejlesztések és a piac igényei alapján.
  • Gyors és hatékony értékesítés utáni műszaki segítségnyújtás.
  • A vállalat képzés középpontjában lehetőséget bíztosítunk a termékek működéséhez kapcsolódó műszaki ismeretek magas szintű ismeretének elsajátítására.

TERMÉKEINK
Az ipari mérlegek széles választékát és alkatrészeit úgy terveztük, hogy megfeleljenek az iparág nemzetközi szabványainak.

Elektronikus mérő- és adagolási eszközök
CE, ATEX, GOST R jelöléssel ellátott és CE-M, OIML R76, OIML R61 (MID) által jóváhagyott termékek. Súlyadók. Súlymutatók.

PC és PLC kapcsolat a legfontosabb nemzetközi márkákhoz (Siemens, Rockwell Automation, Allen-Bradley, B&R Automation, Omron, Beckhoff, Schneider, Panasonic, Mitsubishi, Bosch Rexroth, stb.) A piacon található fő buszokon (Modbus RTU, Modbus TCP, PROFIBUS DP, PROFINET IO, Ethernet / IP, Ethernet TCP / IP, EtherCAT, POWERLINK, DeviceNet, CANopen, CC-Link, IO Link, SERCOS III stb.). Kötegelő rendszerek több mérleggel. Az adatátvitelhez és tároláshoz Ethernet és USB portokkal ellátott indikátorok. Súlymutatók érintőképernyővel. PC panel. Kezelőterminálok. Átalakítók. Az emelőgépek terheléskorlátozó rendszerei. Távoli kijelzők. Betonkészítő rendszerek. WI-FI és rádiós súlyadók. Mérőterminálok a mérés és a darabszámláló funkció összegzésével.

Rendszerfelügyeleti szoftver PC-ről
Több mérleggel rendelkező adagolóállomások kezelése. Tartály siló monitorozása. A mérőállomások felügyelete. Betonadagoló üzemek irányítási rendszerei. Testreszabott programok, amelyek megfelelnek a vevői előírásoknak, a PC érintőképernyőjén és a HMI paneleken (kezelőterminálok) is.

Mérő cellák
Egypontos, nyíró, dupla nyíró, hajlító, feszültség, tömörítés, alacsony profil, csap, horgony, drótkötél mérés, előerősítés, oszlop, lábfék, híd mérésére, digitális, terheléskorlátozók.
Terhelési cella OIML R60 tanúsítvány (Nemzetközi Metrológiai Szervezet), ATEX (alkalmas robbanásveszélyes környezetben történő mérésre - 2014/34 / EU irányelv), ACCREDIA-SIT / DKD nyomon követhetőség (a kalibrációs tanúsítvány, amely az olaszországi / németországi kalibrációs szolgálathoz köthető) , NTEP (az Egyesült Államok és Kanada metrológiai szabványainak megfelelően), GOST R (az orosz szabványoknak megfelelően), IP69K (vízzáró védelem por és víz ellen).

Szerelőkészletek terhelőcellákhoz
A LAUMAS minden terhelési cellához megfelelő súlymodulokat képes biztosítani, hogy a cellát helyesen alkalmazza és a megbízhatóságot és a pontosságot megfeleljen a mérlegszerkezeten lévő mechanikai, elektromos és pneumatikus csatlakozásoknak.

Mérlegelési platformok és modulok
Az OIML R6O, CE-M, ATEX, ACCREDIA-SIT, IP69K, GOST R. nyomkövethetőség által jóváhagyott platformok
Minden ipari mérleghez és ipari mérleghez használható megoldások. Ipari platformok egysejtű vagy négy terhelési cellával. Mérlegelési platformok. Raklap-súlyú. Mérlegek.

Többfunkciós mérlegek
Darabszámláló mérlegek, kiskereskedelmi mérlegek, zsebmérlegek. A CE-M, az ATEX, a nyomon követhetőség ACCREDIA-SIT, IP69K, GOST R. által jóváhagyott.
Digitális daru mérlegek felfüggesztett terhelésekhez
CE jelölésű horgok és bilincsek. Ultrakönnyű daru mérlegek, híddaru segítségével, hordozható hordtáskával, távirányítóval, kijelzővel, nyomtatási kapacitással, PC-csatlakozással, mérlegeléssel.

Pin It

RAVAS Holland gyártmányú békamérlegek, mérleges békák. Részletek!

Magunkról

A LAUMAS Elettronica 1984 óta működik az ipari méréstechnikában és a csomagolásban. Az ügyfelek igényeinek gondos elemzésével és egy kifinomult belső kutató laboratórium jelenlétével a LAUMAS Elettronica megbízható precíziós termékeket gyárt.

Felhasználási területek

Tartály és siló mérés, padló és raktári mérleg (platform mérleg), adogoló mérleg, járműdiagnosztikai mérés, híd és járműmérleg, jármű fedélzeti mérleg, szállítószalag mérleg, függesztett terhek mérése, mérlegtechnikán alapuló biztonsági rendszer, magas higiéniai elvárásoknak megfelelő mérlegkomponensek, technológiai mérés

©2024 Prominens Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió