6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András. u. 49.

WEBLAU jelátalakító

Webszerver master hatjegyű piros LED kijelzővel (8 mm magas). Helytakarékos, kompakt kialakítás. Négy gomb. Méretek: Méretek: 25 x 115 x 120 mm.
WEBLAU jelátalakítóWEBLAU jelátalakító

pdf logo

Adatlap

 

  • Ideális a W sorozatú súlyjelzők és a TLB sorozatú súlyadók felügyeletére, kezelésére és távvezérlésére (max. 8 műszer).
  • RS485 port (Modbus RTU)
  • Ethernet TCP/IP port az interneten keresztül történő távoli irányításhoz PC-ről, okostelefonról vagy táblagépről, stb.
  • Hátlapi szerelés Omega/DIN sínre

A WEBLAU eszköz hasznos segítség a Laumas mérőműszerek minden telepítője/kereskedője számára, mivel megkönnyíti a távoli karbantartást, lehetővé téve az RS485-re csatlakoztatott műszerek állapotának ellenőrzését bárhol, beleértve az esetleges rendellenességeket is.

Jelátalakítók
Digitális
Analóg
Kimenet
IP 67 doboz opció
Nem
Hitelesíthető kivitel
Igen
ATEX robbanásbiztos
Nem
Relé kimenet
Van
Protokoll (fieldbus)
Portok
RS485
Média

Magunkról

A LAUMAS Elettronica 1984 óta működik az ipari méréstechnikában és a csomagolásban. Az ügyfelek igényeinek gondos elemzésével és egy kifinomult belső kutató laboratórium jelenlétével a LAUMAS Elettronica megbízható precíziós termékeket gyárt.

Felhasználási területek

Tartály és siló mérés, padló és raktári mérleg (platform mérleg), adogoló mérleg, járműdiagnosztikai mérés, híd és járműmérleg, jármű fedélzeti mérleg, szállítószalag mérleg, függesztett terhek mérése, mérlegtechnikán alapuló biztonsági rendszer, magas higiéniai elvárásoknak megfelelő mérlegkomponensek, technológiai mérés

©2024 Prominens Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió