6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András. u. 49.

Laumas LCB mérlegcella jel digitalizáló

Jelátalakító (transzmitter)
Digitalizáló / súlymérő IoT (Internet of Things) a tárgyak internete. IP67 csatlakozó doboz rozsdamentes acélból AISI 316, agresszív környezetben. Három IP67 M12 csatlakozó. Kommunikációs interfész hat led kijelzővel. Méretek: 97 x 38 x 82 mm csatlakozókkal együtt.

pdf logo

Adatlap

Az LCB Digitizer átalakítja a mérlegcella analóg jelét (mV / V kimenet) digitálisra és a meglévő mérlegcellákkal vagy nyúlásmérő bélyegekkel is használható. A mérlegcella testhez illeszkedő szereléshez / kábelezéshez tervezték, és a busz segítségével csatlakoztatható a legfontosabb nemzetközi márkák PLC-jéhez.

  • Választható terepi buszok: PROFINET IO, Ethernet / IP, Ethernet TCP / IP, Modbus TCP, PROFIBUS DP, EtherCAT, POWERLINK, CANopen, CC-Link, CC-Link IE, SERCOS III, IO-LINK.
  • Micro USB port
  • 16 bites analóg kimenet: 0 / 4-20 mA; 0-5 / 10 V (opcionális)
  • RS485 port (opcionális)
  • Közvetlen kapcsolat RS485 és RS232 között konverter nélkül.
  • 2 logikai bemenet, 3 relé kimenet
  • Egyszeri rakodási tétel, maximum 99 képlet

Lehetőség a kalibrálás, a bemenetek és a kimenetek beállításának és a kalibrálási adatok tárolásának elvégzésére a tápellátásban lévő PC-szoftver segítségével.

 

Jelátalakítók
Digitális
Bemenet , Kimenet
Analóg
Kimenet
IP 67 doboz opció
Igen
Hitelesíthető kivitel
Igen
ATEX robbanásbiztos
Nem
Relé kimenet
Van
Protokoll (fieldbus)
CANopen , DeviceNet , CC-Link , Profibus , Profinet IO , Ethernet/IP , Modbus/TCP , Ethernet TCP/IP , Ethercat , Powerlink , Sercos III
Portok
RS485
Média

Magunkról

A LAUMAS Elettronica 1984 óta működik az ipari méréstechnikában és a csomagolásban. Az ügyfelek igényeinek gondos elemzésével és egy kifinomult belső kutató laboratórium jelenlétével a LAUMAS Elettronica megbízható precíziós termékeket gyárt.

Felhasználási területek

Tartály és siló mérés, padló és raktári mérleg (platform mérleg), adogoló mérleg, járműdiagnosztikai mérés, híd és járműmérleg, jármű fedélzeti mérleg, szállítószalag mérleg, függesztett terhek mérése, mérlegtechnikán alapuló biztonsági rendszer, magas higiéniai elvárásoknak megfelelő mérlegkomponensek, technológiai mérés

©2024 Prominens Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió